Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g tahini
- ½ tsp salt, plus extra to taste
- 2 garlic cloves
- 100 - 200 g water (see Tips)
- 100 - 120 g lemon juice, to taste
- 1 sprig fresh parsley, leaves only
- Besin Değeri
- şuna göre 437 g
- Kalori
- 5125.1 kJ / 1224.9 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 52.3 g
- Yağ
- 107.9 g
- Doymuş Yağ
- 15 g
- Lif
- 19.2 g
- Sodyum
- 1403.7 mg
Alternatif tarifler
Falafel
25 godz. 30 min
Toum
15min
Muhamara dip
30min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1sa 30 dk
Kashta cream
10min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2sa
Za'atar flat bread (mankouche)
1h 35min
Spinach turnovers (fatayer)
1 Std. 25 Min
Freekeh pilaf with broad beans
1sa
Baba ghanoush
1sa
Fatayer (spinach turnovers)
1h 35min
Traditional hommus
25hod. 5min