Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di scalogno
- 1000 g di vongole, pulite
- 400 g di acqua, fino a raggiungere 750 g di liquidi
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di pomodori ciliegino, a metà
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 350 g di pasta secca tipo farfalle di ottima qualità
- 15 g di pinoli interi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1803 kJ / 431 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 66 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35min
Penne alla puttanesca
35min
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Tris di riso, pesce e verdure
35min
Pennette allo zafferano e gamberetti
40min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30min
Pennette allo zafferano e gamberetti
30min
Linguine al pesto agrumato alle erbe
25min
Linguine con scampi al limone
Değerlendirme yok
Penne al tonno
35min
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45min