Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 40 g di cipolla a pezzi (3-4 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di radicchio a listarelle
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 - 2 cucchiaini di sale
- 1 pizzico di pepe, macinato fresco
- 350 g di pasta secca, tipo penne lisce
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2012 kJ / 481 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 68 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi di patate
1h 15min
Insalata di carote con cracker al sesamo
1 Std.
Spaghettini ai peperoni
50 Min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1h 25min
Gnocchi di patate
1h 15min
Involtini estivi
30 Min
Paella di fagioli
55 Min
Polenta ticinese
45 Min
Risotto con carote e endivia belga
40 Min
Agnello in salsa di pepe rosa
45 Min
Zuppa di patate e lenticchie con speck
40 Min
Risotto alla parmigiana
30 Min