Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di cipolla rossa, a fettine sottili (1-2 mm)
- 30 - 40 g di aceto di vino rosso
- 10 g di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- ½ spicchio di aglio (isteğe bağlı)
-
40
g di succo di limone, spremuto fresco
veya 40 g di succo di lime, spremuto fresco - ½ cucchiaino di sale, + q.b.
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 300 g di acqua
- 500 g di gamberoni giganti crudi, sgusciati e privati del filo intestinale (1 kg circa di gamberoni interi)
-
1 - 2
lime, a fette (2-3 mm)
veya 1 limone, a fette (2-3 mm) - 200 g di bulbo di finocchio, a fettine sottili (1-2 mm)
- 400 g di pomodorini, a metà
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 785 kJ / 187 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 2.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Verdure all'orientale
10min
Seppie con i piselli
35 min
Feta al cartoccio
25min
Insalata di gamberoni alla siciliana
40min
Tris di riso, pesce e verdure
35 min
Cotechino e lenticchie
1u.
Vol-au-vent con polpettine
30min
Burro alle erbe
5min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1h 5min
Pizza prosciutto e funghi
1 godz. 45 min
Involtini di fagiolini, patate e burro al timo
Değerlendirme yok
Insalata arcobaleno veloce
10min