Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1000 g di cozze fresche, pulite
- 900 g di acqua circa
- 50 g di scalogno
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante fresco, piccolo e senza semi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di vino bianco, secco
- 350 g di pasta secca tipo fusilli
- 1 cucchiaino di sale
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 120 g di pomodori ciliegino, in quarti
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1933 kJ / 462 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 68 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Penne al tonno
35min
Pasta con salsa al tonno
30min
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20min
Tri-tip di manzo con pannocchie e coste
Değerlendirme yok
Spaghetti al ragù di nocciole
30min
Burro
40min
Farfalle con vongole e pomodorini
Değerlendirme yok
Tortiglioni al pollo e olive nere
35min
Linguine con scampi al limone
Değerlendirme yok
Penne alla puttanesca
35min
Penne all'arrabbiata
Değerlendirme yok
Burro
40min