Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 220 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
-
20
g di lievito fresco, sbriciolato
veya 2 cucchiaini di lievito secco -
400
g di farina manitoba
veya 400 g di farina per pizza - 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 60 - 80 g di peperone giallo, a cubetti (1 cm)
- 60 - 80 g di peperone rosso, a cubetti (1 cm)
- 500 g di funghi champignon, puliti, a fette sottili
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 2 peperoncini rossi piccanti freschi, senza semi
- 20 g di latte, per spennellare
- Besin Değeri
- şuna göre 8 porzioni
- Kalori
- 1406 kJ / 336 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Treccia di pan brioche ripiena
2h 20min
Verdure ripiene
1hod. 20min
Risotto ai funghi con insalata di zucca
Değerlendirme yok
Zuppa di mais con wienerli e bürli
25 Min
Ratatouille
40 min
Ras el hanout
15 Min
Pizza Margherita
2hod.
Flammkuchen con patate
1h 30min
Fagotto napoletano
2h 15 min
Polpette di melanzane
45 min
Ciambella al limone
2hod.
Focaccia al rosmarino
2hod. 30min