Rissalat med æg og tun

Rissalat med æg og tun

3.5 2 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa
4 portioner

Malzemeler

  • vand
    1200 g
  • salt plus ekstra efter smag
    1 tsk
  • ris, parboiled (kogetid ca. 15 minutter)
    250 g
  • æg
    2
  • courgetter skåret i små tern
    280 g
  • gulerødder skåret i små tern
    120 g
  • frosne grønne ærter
    100 g
  • dåsetun i olie (vægten er med olie), afdryppet, skåret i mindre stykker
    200 g
  • sorte eller grønne oliven udstenede, hele eller hakkede
    100 g
  • syltede drueagurker skåret i skiver
    15 - 20 g
  • mynte, frisk kun bladene
    1 kvist
  • ekstra jomfruolivenolie
    1 spsk
  • eddike (valgfrit)
    1 - 2 tsk
    1 - 2 tsk citronsaft, (valgfrit)
  • cherrytomater skåret i halve eller kvarte
    7

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 21 g
Kalori 2027 kJ / 485 kcal
Yağ 18 g
Lif 6 g
Karbonhidrat 59 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...

Tümünü göster