Cihazlar ve Aksesuarlar
Rissalat med æg og tun
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa
4 portioner
Malzemeler
-
vand1200 g
-
salt plus ekstra efter smag1 tsk
-
ris, parboiled (kogetid ca. 15 minutter)250 g
-
æg2
-
courgetter skåret i små tern280 g
-
gulerødder skåret i små tern120 g
-
frosne grønne ærter100 g
-
dåsetun i olie (vægten er med olie), afdryppet, skåret i mindre stykker200 g
-
sorte eller grønne oliven udstenede, hele eller hakkede100 g
-
syltede drueagurker skåret i skiver15 - 20 g
-
mynte, frisk kun bladene1 kvist
-
ekstra jomfruolivenolie1 spsk
-
1 - 2 tsk citronsaft, (valgfrit)eddike (valgfrit)1 - 2 tsk
-
cherrytomater skåret i halve eller kvarte7
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
21 g
Kalori
2027 kJ /
485 kcal
Yağ
18 g
Lif
6 g
Karbonhidrat
59 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Min Kogebog
174 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Cremet pasta med kylling og soltørrede tomater
30 dk
Vegetarlasagne
Değerlendirme yok
Bagt mac and cheese med grøntsager
Değerlendirme yok
Soba nudler
Değerlendirme yok
Japanske ramen nudler
Değerlendirme yok
Dumpling dej
1sa
Kinesiske ægnudler
1sa
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Değerlendirme yok
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Değerlendirme yok
Speltsalat med feta og tomater (1500 kcal)
Değerlendirme yok
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Değerlendirme yok
Pasta med rejer og spinat (2500 kcal)
50 dk