Risotto con boletus

Risotto con boletus

4.2 881 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
6 raciones

Malzemeler

  • 8 - 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
  • 1 chalota
    30 g de cebolla
  • 40 g de aceite de oliva virgen extra
  • 250 g de boletus frescos
    250 g de boletus deshidratados, (hidratados en agua durante 30 minutos)
  • 350 g de arroz carnaroli
  • 100 g de vino blanco seco
  • 900 g de agua hirviendo
  • 1 pastilla de caldo de verduras
  • 1 cucharadita de sal (isteğe bağlı)
  • 20 g de mantequilla
  • 40 g de queso parmesano rallado

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 ración

Protein 7.69 g
Kalori 1333 kJ / 319 kcal
Yağ 11.91 g
Lif 1.96 g
Karbonhidrat 45.24 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...