Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Brine
- 500 g water
- 25 g fine sea salt
- 2 ½ tsp pink Himalayan salt, coarse
- 1 clove
- 1 bay leaf
- 2 juniper berries
- 1 piece orange peel
- 4 quails, oven ready
Celeriac Tea
- 10 g rapeseed oil
- 1 celeriac, large
- 100 g onions, sliced
- 2 garlic cloves, sliced
- 2 fresh sage leaves
- 10 g dried shiitake mushrooms
- 1000 g chicken stock, strong-flavoured
- 8 baby cos lettuce leaves
Celeriac Purée
- 80 g double cream
- 60 g unsalted butter, cut in pieces
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 10 g rapeseed oil
- 30 g unsalted butter
- 8 g watercress stalks
- 2 apples, cut in matchsticks with peel at each end
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3220 kJ / 774 kcal
- Protein
- 52 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 54 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 Min
French Onion Soup (TM6)
1 Std.
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2u. 15min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 Min
Currywurst Sauce
30 Min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1 Std. 10 Min
Gazpacho
1h 15min
Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health)
1 Std.
Gazpacho
1h 15min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1 Std. 10 Min
Vegan Cheese Alternative
6 Std. 40 Min
Sicilian Caponata
30 Min