Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Brine
- 500 g water
- 25 g fine sea salt
- 2 ½ tsp pink Himalayan salt, coarse
- 1 clove
- 1 bay leaf
- 2 juniper berries
- 1 piece orange peel
- 4 quails, oven ready
Celeriac Tea
- 10 g rapeseed oil
- 1 celeriac, large
- 100 g onions, sliced
- 2 garlic cloves, sliced
- 2 fresh sage leaves
- 10 g dried shiitake mushrooms
- 1000 g chicken stock, strong-flavoured
- 8 baby cos lettuce leaves
Celeriac Purée
- 80 g double cream
- 60 g unsalted butter, cut in pieces
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 10 g rapeseed oil
- 30 g unsalted butter
- 8 g watercress stalks
- 2 apples, cut in matchsticks with peel at each end
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3220 kJ / 774 kcal
- Protein
- 52 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 54 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lemon and Poppy Seed Clafoutis
Değerlendirme yok
Asian Curried Mushroom Soup; Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1h 5min
Cod with citrus butter
50 min
Sous-vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
1h
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50 min
Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango
2h 30min
Chicken and Spelt Salad
1h 15min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli
50 min
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
3h
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h
Savoury Stilton Cheesecake
11 godz. 40 min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13 godz. 15 min