Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Brine
- 500 g water
- 25 g fine sea salt
- 2 ½ tsp pink Himalayan salt, coarse
- 1 clove
- 1 bay leaf
- 2 juniper berries
- 1 piece orange peel
- 4 quails, oven ready
Celeriac Tea
- 10 g rapeseed oil
- 1 celeriac, large
- 100 g onions, sliced
- 2 garlic cloves, sliced
- 2 fresh sage leaves
- 10 g dried shiitake mushrooms
- 1000 g chicken stock, strong-flavoured
- 8 baby cos lettuce leaves
Celeriac Purée
- 80 g double cream
- 60 g unsalted butter, cut in pieces
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 10 g rapeseed oil
- 30 g unsalted butter
- 8 g watercress stalks
- 2 apples, cut in matchsticks with peel at each end
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3220 kJ / 774 kcal
- Protein
- 52 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 54 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Houmous
13h 30min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 min
Creamy French Dressing
5 Min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM6)
20min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Green Goodness Soup
10 min
Soya Yoghurt
12h 10 min
Bloody Mary Soup
25 min
Multivitamin Vegetable Shots
10 min
Red Onion and Garlic Soda Bread
2 Std. 15 Min
Arbroath Smokie Soup
40 min