Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 TL Kümmel, ganz
- 2 TL Zitronenschale, Bio, fein abgerieben
- 1 ½ TL Zucker
- 6 Stängel Blattpetersilie, abgezupft
- 80 g Cornichons, in Stücken
- 300 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 20 g Tomatenmark
- 800 g Rindfleisch (aus der Schulter), in Würfeln (ca. 2 cm)
- 250 g Rotwein
- 200 g Wasser
- 2 getrocknete Lorbeerblätter
- 1 ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 20 g Butter
- 250 g Champignons, in Scheiben
- 100 g Perlzwiebeln, frisch
- 2 EL Speisestärke
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2236 kJ / 533 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 29 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hähnchen-Pilz-Eintopf (小鸡炖蘑菇)
1 godz.
Rinderschmortopf
1hod. 55min
Feine Königsberger Klopse
1 godz.
Rindfleisch in Rotwein
2 godz. 15 min
Pilz-Rindfleisch-Topf
1h 50min
Suppenfleisch in Tomatensauce (番茄炖牛腩)
1 godz. 30 min
Afelia mit Bulgur (zypriotisches Schweinegulasch)
2u. 50min
Gulaschsuppe (mit Messerabdeckung)
1 godz. 30 min
Italienisches Gulasch
2 godz.
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1 godz. 25 min
Stroganoff-Geschnetzeltes
45 min
Gulaschsuppe deluxe
2 godz.