Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 TL Kümmel, ganz
- 2 TL Zitronenschale, Bio, fein abgerieben
- 1 ½ TL Zucker
- 6 Stängel Blattpetersilie, abgezupft
- 80 g Cornichons, in Stücken
- 300 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 20 g Tomatenmark
- 800 g Rindfleisch (aus der Schulter), in Würfeln (ca. 2 cm)
- 250 g Rotwein
- 200 g Wasser
- 2 getrocknete Lorbeerblätter
- 1 ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 20 g Butter
- 250 g Champignons, in Scheiben
- 100 g Perlzwiebeln, frisch
- 2 EL Speisestärke
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2236 kJ / 533 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 29 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gulasch-Kartoffel-Topf
1 godz.
Stroganoff-Geschnetzeltes
45 min
Rindfleisch in Rotwein
2h 15 min
Graupeneintopf mit Tafelspitz
1 godz.
Rinderschmortopf
1h 55 min
Bohneneintopf
1 godz.
Kartoffel-Bohnen-Eintopf mit Kalbsfilet
1h 20min
Schweinerücken mit schwarzer Pfeffer-Bröselkruste
1 godz.
Paprikagulasch
1 Std. 25 Min
Rindergulasch mit Starkbier
1h 15min
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1 Std. 25 Min
Gulaschsuppe deluxe
2 Std.