Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 - 15 g di lievito fresco
- 100 g di zucchero
- 270 g di acqua
- 6 cucchiai di olio extravergine di oliva, + q.b. per ungere
- 500 g di farina manitoba
- 1 cucchiaino di sale
- 1000 g di uva nera, a metà e senza semini
- 1 cucchiaino di semi di anice
- Besin Değeri
- şuna göre 6 porzioni
- Kalori
- 2067 kJ / 494 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 93 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crostini con crema di milza
1h
Pappa al pomodoro
35 min
Trippa alla fiorentina
1 godz. 15 min
Schiacciata con l'uva
2h
Pan co' Santi
7 Std.
Sformato di cardi
1h
Crostini con fegatini di pollo
40min
Peposo toscano
1 godz. 30 min
Ricciarelli
7 Std.
Paté di fegatini
30min
Schiacciata fiorentina
50min
Castagnaccio
1h