Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 cucchiaio di burro, per imburrare
-
2
cucchiai di semola di grano duro, per infarinare
veya 2 cucchiai di fiocchi di avena, per infarinare -
250
g di chicchi di farro perlato
veya 250 g di frumento in grani - 1250 g di acqua
-
10
g di miele (isteğe bağlı)
veya 10 g di melassa di barbabietola da zucchero (isteğe bağlı) -
20
g di lievito di birra fresco, sbriciolato
veya 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - 50 g di farina di forza, + q.b. per spolverizzare
- 10 g di aceto balsamico
- 1 cucchiaino di sale
-
100
g di semi di girasole
veya 60 - 80 g di semi misti (es. zucca, lino)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 409 kJ / 98 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane contadino ai cereali
7h
Pane rustico ai semi
1 godz. 30 min
Pane per toast
3 Std.
Panini Varoma
2 Std. 15 Min
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Pane rustico
2 Std.
Panini cotti a vapore
2 Std. 10 Min
Pane integrale
Değerlendirme yok
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Pane paesano
3 Std.
Pane veloce
1 Std. 15 Min
Mezzaluna di pane al farro
3 Std.