Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g de camarones secos
- 1200 g de agua
- 150 g de zanahoria, en trozos
- 150 g de papa, en trozos
- 10 g de chiles guajillo, desvenados, sin tallo ni semillas (2 piezas)
- 200 g de jitomate, en trozos
- 100 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo
- 20 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de sal
- 5 g de epazote fresco (1 ramita)
- limones, en cuartos para servir
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 399.2 kJ / 95.4 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Karbonhidrat
- 10.5 g
- Yağ
- 2.7 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 1781 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa verde cocida
30 Min
Crema de chile poblano
25 Min
Pollo con mole verde
1 godz.
Salsa roja de molcajete
10 min
Pozole Rojo
1hod. 30min
Chicharrón en salsa verde
35 Min
Bacalao a la Vizcaina
1 godz. 15 min
Chiles en nogada
1 godz.
Chicharrón en salsa verde
35 Min
Chilaquiles rojos
25 Min
Caldo de camarón
25 Min
Chilaquiles divorciados
1 godz.