Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 270 g water
- 2 tsp dried yeast
- 1 tsp sugar
- 50 g olive oil
- 500 g bread flour, plus extra for dusting
- 1 tsp salt
Topping and baking
- 50 - 80 g za'atar or za'atar mix substitute
- 130 g olive oil
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 1996 kJ / 477 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 26 g
Alternatif tarifler
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 Std. 30 Min
Fatayer (spinach turnovers)
1 Std. 35 Min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 Std.
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2 Std. 45 Min
Milk pudding (mouhallabieh)
15min
Spiced rice pudding (meghli)
50 Min
Spinach turnovers (fatayer)
1 Std. 25 Min
Cheese sambousek
1h 45min
Red lentil soup with cumin
55min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 Std. 35 Min
Traditional mint tea
25 min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1h 30min