Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 150 g water
- 90 g olive oil
- ½ tsp salt
- 350 g flour
Filling
- 400 g fresh spinach leaves, washed and dried
- 350 g onions, cut into quarters
- 2 tsp salt
- 1 tsp sumac
- 100 g lemon juice, freshly squeezed
Assembly and Baking
- flour, for dusting
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 305 kJ / 73 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Karbonhidrat
- 9.4 g
- Yağ
- 3.1 g
Alternatif tarifler
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1h 35min
Kashta cream
10 Min
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4 Std.
Biscuits with date, pistachio and cardamom filling
1u.
Semolina cake (namoura)
1 Std. 50 Min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 Std.
Milk pudding (mouhallabieh)
15 Min
Garlic dip (toum)
15 Min
Za'atar flat bread (mankouche)
1h 35min
Lentil puree (moujadarra)
1 Std. 25 Min
Arseeyah
50 Min
Fatayer (spinach turnovers)
1h 35min