![Bucatini à l'amatriciana Bucatini à l'amatriciana](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/31631B9E-CEAE-4872-B5BE-2E43B6C2EC58/Derivates/BA65D785-D807-4DA7-8D83-54E56562F52B.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g de Pecorino Romano, en gros morceaux (3 cm)
- 1 piment rouge, tout type
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 150 g de pancetta, en dés (2 cm)
-
400
g de tomates pelées, en boîte
veya 300 g de tomates concassées, en boîte - 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre noir, moulu
- 360 g de pâtes sèches (bucatini, spaghettis ou linguine)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2197 kJ / 525 kcal
- Protein
- 21.4 g
- Karbonhidrat
- 67.5 g
- Yağ
- 20.6 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Penne alla puttanesca
35min
Spaghetti tomates et lardons
35min
Garniture au saumon et au coleslaw pour sandwiches
15 min
Gnocchi Tricolore
35min
Steak tartare
30min
Linguine saumon et vodka
20min
Risotto au safran de Mund
45min
Bucatini aux aubergines, tomates-cerises et cèpes
50min
Toasts à l'ail
15 min
Rösti bernois
40min
Salade arc-en-ciel expresse
10 min
Risotto alle cinque P
30min