Vongole alla marinara
TM5 TM6

Vongole alla marinara

5.0 (5 değerlendirme)

Malzemeler

  • 100 g di cipolla
  • 1 - 2 spicchi di aglio
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 1000 g di vongole fresche, pulite
  • 1 pizzico di pepe macinato
  • 50 g di vino bianco
  • 150 g di brodo di pesce
    veya 150 g di acqua con 1 cucchiaino di sale
  • 2 cucchiaini di prezzemolo fresco, tritato, sole le foglioline
  • 1 cucchiaino di pangrattato
  • ½ cucchiaino di sale (isteğe bağlı)

Besin Değeri
şuna göre 1 porzione
Kalori
980 kJ / 235 kcal
Protein
15.85 g
Karbonhidrat
9.08 g
Yağ
14.98 g
Lif
0.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler