Cihazlar ve Aksesuarlar
Veal fillet with mirabelle plums
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 50 dk
4 portions
Malzemeler
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
honey25 g
-
soy sauce20 g
-
five-spice powder1 tsp
-
veal tenderloin800 g
-
olive oil10 g
-
unsalted butter20 g
-
salt2 pinches
-
ground pepper2 pinches
-
fresh thyme1 sprig
-
fresh bay leaf1
-
water500 g
-
mirabelle plums600 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
59 g
Kalori
1921 kJ /
455 kcal
Yağ
13 g
Karbonhidrat
25 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
French Tradition on your Table
10 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 dk
Avocado with Egg and Salmon Tartare
50 dk
Duck foie gras
24sa
Gazpacho
1sa 15 dk
Ukrainian borscht
35 dk
Full menu: lentils, pork tenderloin and salad
2sa 40 dk
Salmorejo
10 dk
Russian salad
1sa 15 dk
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40 dk
Calamares a la Americana
50 dk
Potato cakes
45 dk