Cihazlar ve Aksesuarlar
Mussels with crème fraiche and herbs (Mouclade)
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa
4 portions
Malzemeler
-
shallots cut in halves80 g
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
unsalted butter40 g
-
100 g SherryPineau de Charentes100 g
-
ground pepper1 - 2 pinches
-
bouchot mussels fresh, cleaned1500 g
-
crème fraîche100 g
-
egg yolks3
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
20 g
Kalori
1569 kJ /
376 kcal
Yağ
23 g
Karbonhidrat
17 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
French Tradition on your Table
10 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Clam Chowder
55 dk
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 dk
Bourbon Ginger Fizz (Metric)
5 dk
Stir fried prawns with dragon well tea (Longjing tea prawns)
4sa 10 dk
Seafood Rice
1sa 15 dk
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
3sa 40 dk
Mussels in white wine and cream sauce
45 dk
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30 dk
Mussels in spicy tomato sauce
45 dk
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 dk
Lobster Bisque
1sa 50 dk
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 dk