Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g Wasser
- 1 ½ TL feinkörniges Salz
- 30 g Olivenöl und etwas mehr für das Garwasser
- 450 g Penne, oder andere getrocknete Pastasorte
- 250 g Zwiebeln, in Vierteln
-
15
g frische Petersilie (ca. 20 Zweigchen)
veya 15 g Koriander (ca. 20 Zweigchen) - 340 - 390 g Thunfisch, in Öl, nicht abgetropft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1648 kJ / 394 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ghackets mit Hörnli
30min
Spaghetti mit Landjäger-Bolognese
30min
Pasta mit Poulet, Champignons und grünen Bohnen
40min
Polenta mit Champignon-Rahm-Sauce
50min
Teigwaren mit Thonsauce
30min
Hörnlisalat
35min
Pastasalat mit Thon und Basilikum-Vinaigrette
30min
Ghackets mit Hörnli und Apfelmus
55 min
Pouletbrust alla pizzaiola
55 min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min
Tortiglioni mit Poulet und schwarzen Oliven
35min
Spaghetti an Tomaten-Speck-Sauce
35min