Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- burro, per imburrare
- 270 g di pasta sfoglia pronta, (circa 24 x 40 cm)
- 150 g di formaggio semistagionato, a pezzi (3 cm) (es. Gruviera o Gouda)
- 150 - 170 g di cuori di carciofo in scatola, sgocciolati
- 60 g di pomodori secchi, sott'olio, sgocciolati
- 200 g di panna acida (20% di grassi)
- 2 uova
- 20 foglie di basilico fresco, tagliate in strisce sottili
- ¼ di cucchiaino di origano, secco
- ¾ di cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1731 kJ / 414 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 5.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Riso casimiro
45min
Cornetti al formaggio
Keine Bewertungen
Burro al pomodoro
5min
Feta al cartoccio
25min
Crema al caramello
4h 40min
Omini di pasta (Grittibänze)
2h 10min
Cornetti con carne macinata
30min
Biscotti al vin brûlé
2 godz. 40 min
Rösti alla bernese
40min
Grittibänz dolci
2 godz. 15 min
Salsa per insalata ai semi di zucca
10min
Treccia bernese
1h 45min