Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Stampo
- burro, non salato q.b. per imburrare
Impasto
- 175 g di farina bigia
- 80 g di burro, non salato, a pezzi (2 cm)
- ¾ cucchiaino di sale
- 60 g di acqua
Ripieno
- 150 g di formaggio Gruviera, a pezzi (3 cm)
- 500 g di cipolle, tagliate a metà
- 40 g di burro
- 200 g di panna intera
- 2 uova
- 5 rametti di timo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di pepe macinato
- 100 g di cipolle (ad es. gialle, rosse e scalogni), a rondelle (3 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3342 kJ / 805 kcal
- Protein
- 21.6 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 61 g
Alternatif tarifler
Spezzatino alla zurighese
50 dk
Crostata alla pancetta e porri
1 Std.
Insalata greca
25 dk
Tiramisù
5 Std. 40 Min
Pizza Margherita
2 Std.
Sformato di pasta
50 dk
Fagotto napoletano
2 Std. 15 Min
Focaccia alle cipolle
2 Std. 20 Min
Lasagne al forno
2 Std. 30 Min
Tartine all'uovo ed erba cipollina
10 dk
Polenta ticinese
45 Min
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min