Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 260 g de lait
- 30 g de levure boulangère fraîche
- 1000 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 9 œufs, dont 1 pour la dorure
- 2 c. à café de sel
- 150 g de sucre en poudre
- 400 g de beurre doux, coupé en morceaux, et un peu pour le moule
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2767 kJ / 662 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Karbonhidrat
- 71.5 g
- Yağ
- 33.3 g
- Lif
- 3.4 g
Alternatif tarifler
Baguette tradition et baguette épi
5h 15 min
Petites ficelles aux céréales
2 godz. 45 min
Gâche vendéenne
3 Std. 20 Min
Brioche à la fleur d'oranger
5 godz.
Brioche à la fleur d'oranger
5 godz.
Baguette viennoise
4 Std. 25 Min
Baguette tradi'graines
3h 30min
Petits pains au lait au caramel
4h
Baguette viennoise au chocolat
2 godz. 45 min
Brioche parisienne
24h
Brioche "super bonne"
3h
Galette briochée aux pépites de chocolat
4h 50min