Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g de lait
-
20
g de levure boulangère fraîche émiettée
veya 2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g) - 350 g de farine T55, et un peu pour fariner
- 4 œufs
- 150 g de beurre en morceaux, et un peu pour le moule
- 2 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 40 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
- 1 jaune d'œuf, légèrement battu pour la dorure
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2022 kJ / 485 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 25 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roulé brioché aux fruits confits
3h 10min
Petites ficelles aux céréales
2h 45min
Brioche à la fleur d'oranger
5h
Baguette tradi'graines
3h 30min
Brioche aux oranges confites et ganache au chocolat
4 Std. 15 Min
Briochettes en éventail
3 Std. 35 Min
Brioche légère au fromage blanc
4h
La brioche familiale
5h
Madeleines au miel et fleur d'oranger
6 Std. 25 Min
Brioche parisienne
24sa
Le pain bénit
2 godz. 30 min
Brioche roulée comme une galette des Rois
3h 50min