Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 500 g Tomaten, geviertelt, entkernt
- 80 g Schalotten, halbiert
- 4 EL Olivenöl
- 300 g Risottoreis (z.B. Arborio)
- 80 g trockener Weißwein
- 600 g Geflügelbrühe, heiß
- ½ TL Salz
- 40 g Butter, kalt, in Stücken
- 80 g Ricotta
- 8 Stängel Basilikum, abgezupft
- 4 Prisen Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2468 kJ / 589 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 64 g
- Yağ
- 27 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto
30 Min
Tomatenrisotto
50 Min
Risotto milanese
35 Min
Spinat-Risotto mit Safrancreme
40 Min
Schollenröllchen auf Safranrisotto
35 Min
Kräuterrisotto
45 Min
Risotto mit Varianten
40 Min
Fregola-Schnittlauch-Risotto
45 Min
Risotto mit Basilikum
40 Min
Erbsen-Risotto
50 Min
Risotto alla Milanese
35 Min
Risotto mit Zucchini
50 Min