Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 160 g Zucker
- 50 g Mandeln, blanchiert
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 180 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Ei
- 2 Prisen Salz
- ½ Vanilleschote, in Stücken (1 cm)
- 1 Zitrone, Bio, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 2 Eigelb
- 250 g Milch
- 250 g Sahne
- 40 g Speisestärke
- 150 g rote Johannisbeeren
- 150 g Heidelbeeren
- 250 g Erdbeeren
- 2 TL Puderzucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1463 kJ / 350 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 12 g
- Lif
- 2.4 g
- Sodyum
- 44 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia mit Rosmarin
2 Std. 30 Min
Pandoro
4h 20min
Lombardische Aprikosentarte
1 Std. 15 Min
Focaccia di Mandorla
2 Std.
Pandoro
3 Std.
Focaccia auf apulische Art
1 Std. 40 Min
Focaccia mit Thymian
1 godz. 55 min
Teigtaschen mit Ricotta und Salsiccia
1 godz. 45 min
Granita Siciliana
3h 20min
Aprikosen-Tarte
4 Std.
Focaccia mit Kirschtomaten
2h 45min
Crème Pâtissière
15min