Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 ananas frais (400 g env.)
- 6 pincées de bâton de réglisse, fraîchement râpé
- 3 - 4 gouttes d'Antésite
- 4 jaunes d'œufs, extra frais
-
1
c. à café de sucre galabé
veya 1 c. à café de sucre de canne complet non raffiné, type rapadura, panela... - 4 blancs d'œufs extra frais
- 8 pincées de poivre blanc en grains, fraîchement moulu
- 4 branches d'aneth frais
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 605.8 kJ / 144.5 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 6.5 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soufflé glacé à la pêche
4 Std. 40 Min
Crème de langoustine, quinoa de légumes de saison (Eric Guérin)
1h 40min
Cabillaud et crumble, ballotine de petits pois et sabayon rhubarbe (Demi-finale Thermostars 2017)
2h
Aubergines d'Almagro marinées
96h
Mousse meringuée au pamplemousse
12 Std.
Figues farcies
20 Min
Juin - Sardines vapeur en tartinade de chèvre
Değerlendirme yok
Sabayon au cidre
15 Min
Sabayon au citron
15 Min
Pommes vapeur et sabayon au cidre
40min
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1 godz. 30 min
Crêpe garnie à la saint-jacques et fondue de poireaux
45 min