Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di fave secche, precedentemente ammollate per 2 ore e scolate
- 900 g di acqua
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di funghi cardoncello freschi
- 4 cucchiai di pangrattato + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di peperoncino piccante in polvere (isteğe bağlı)
- 200 g di mozzarella, scolata e a dadini
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1146 kJ / 274 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 23.8 g
- Yağ
- 12.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Carciofi in agrodolce
30 Min
Ceci in umido
1 Std. 30 Min
Funghi e provolone in cocotte (per 2 persone)
40 Min
Carciofi ripieni
50 Min
Polpette di funghi
1 Std.
Crostini con purea di melanzane e filetti di peperone
35 Min
Lasagne con castagne, zucca e finocchietto selvatico
55 Min
Sandwich alle cime di rapa
50 Min
Pancotto fave e zucca
6h 30min
Polpette di funghi alla siciliana
50 Min
Polpette di melanzane e noci
1 Std.
Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini
1 Std. 30 Min