Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di fave secche, precedentemente ammollate per 2 ore e scolate
- 900 g di acqua
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di funghi cardoncello freschi
- 4 cucchiai di pangrattato + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di peperoncino piccante in polvere (isteğe bağlı)
- 200 g di mozzarella, scolata e a dadini
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1146 kJ / 274 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 23.8 g
- Yağ
- 12.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema di fave al finocchietto
50 Min
Champignon ripieni al forno
1 Std.
Polpette di funghi alla siciliana
50 Min
Funghi e provolone in cocotte (per 2 persone)
40min
Pane del vescovo
1 Std.
Vellutata fredda di fave e ricotta
55min
Macco di fave messinesi con calamari
50 Min
Mini cheesecake salate al basilico
3 Std. 30 Min
Pasta con fave e mazzancolle al curry
1h 10min
Frittata di asparagi e frutta secca
1 Std.
Sauté di champignon, zucchine e prosciutto
25 min
Frittata senza uova
1 Std. 50 Min