Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 10 g Tomatenmark
- ½ TL Paprikapulver, edelsüß
- 500 g Paprikaschoten, rote, grüne und gelbe, in Stücken
- 100 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 300 g geschälte Tomaten, aus der Dose
- ¼ TL Zucker
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 426 kJ / 101 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55 Min
Erdäpfelgulasch
1 Std. 10 Min
Rahmsuppe mit Fisolen
35min
Fisolengulasch
1 Std. 10 Min
Pannonische Bohnensuppe
50 Min
Eingebrannte Erdäpfel mit Gurkerl
55 Min
Krautfleckerl
40min
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1 Std.
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50 Min
Krautsuppe
55 Min
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1 Std.
Liptauer
15 Min