Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Filling
- 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 20 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 15 g olive oil, plus extra for brushing
- 280 g artichoke hearts, marinated in herb oil, drained
- 300 g fresh spinach leaves, rinsed
- 30 g dried mushrooms, (porcini) soaked in warm water for 30 minutes, then drained
- ⅛ tsp dried marjoram
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 4 medium eggs
- 450 g ricotta cheese
- 50 g whipping cream
Hot Water Shortcrust Pastry
- 140 g lard, diced, plus extra for greasing
- 1 tsp fine sea salt
- 90 g water
- 80 g milk
- 500 g plain flour
- 4 medium eggs
- Besin Değeri
- şuna göre 1 slice
- Kalori
- 1527 kJ / 365 kcal
- Protein
- 12.6 g
- Karbonhidrat
- 28.2 g
- Yağ
- 22.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1 godz.
Gazpacho
1 godz. 15 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.
Apricot Raspberry Cheesecake
5 Std. 30 Min
Torta Caprese
55 min
Spinach and Broccoli Terrine
4h 40 min
Pistachio and Almond Filo Coil
1 godz. 15 min
Red mullet couscous with peppers
Değerlendirme yok
Greek Appetiser Tart
1hod. 30min
Pea Gazpacho
4h 15 min
Salmon tartare
25 Min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40 min