Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Filling
- 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 20 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 15 g olive oil, plus extra for brushing
- 280 g artichoke hearts, marinated in herb oil, drained
- 300 g fresh spinach leaves, rinsed
- 30 g dried mushrooms, (porcini) soaked in warm water for 30 minutes, then drained
- ⅛ tsp dried marjoram
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 4 medium eggs
- 450 g ricotta cheese
- 50 g whipping cream
Hot Water Shortcrust Pastry
- 140 g lard, diced, plus extra for greasing
- 1 tsp fine sea salt
- 90 g water
- 80 g milk
- 500 g plain flour
- 4 medium eggs
- Besin Değeri
- şuna göre 1 slice
- Kalori
- 1527 kJ / 365 kcal
- Protein
- 12.6 g
- Karbonhidrat
- 28.2 g
- Yağ
- 22.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crostata di Marmalata (Italian Jam Tart)
2h 35min
Apple strudel
1 Std. 45 Min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2h 50min
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1h 30min
Rustic bread
2h
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Pizza Bianca with Artichoke and Truffle Oil - Pizza Bianca con carciofi e olio al tartufo
1h 25 min
Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque)
Değerlendirme yok
Goat's Cheese Panna Cotta with Beetroot and Port Jelly, Beetroot Gel and Beetroot Pickles
15h 15min
Peas and jamon
40 min
Cream cheese spread with radishes
5 min
Soya Yoghurt
12 Std. 10 Min