Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ripieno
- 70 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di lonza di maiale a pezzi
- 150 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi
- 50 g di spinaci baby freschi, lavati
- 80 g di vino bianco
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
-
100
g di salame di maiale cotto, a tocchetti
veya 100 g di prosciutto crudo a tocchetti - 2 uova
Pasta fresca
- 600 g di farina tipo 00 + q.b.
- 6 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2117 kJ / 506 kcal
- Protein
- 31.2 g
- Karbonhidrat
- 58.5 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Agnolotti al brasato
3h
Pasta sfoglia veloce
2 Std.
Pasta all'uovo
1h
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Baci di dama
1 Std. 30 Min
Pane multicereali
17h 30 min
Stroscia di Pietrabruna
50 phút
Cipolle ripiene al prosciutto
1h
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1 Std. 50 Min
Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)
5u.
Ravioli con ripieno di carne
1 godz. 40 min
Pasta sfoglia
3h 40min