Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g di acqua
- 120 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- 1 cubetto di lievito di birra fresco
- 375 di farina di mais
- 375 g farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 5 g di sale
- 1 cucchiaini rasi di peperoncino secco frantumato
- 1 mazzetto di fiori di sambuco secchi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 4012 kJ / 959 kcal
- Protein
- 18.7 g
- Karbonhidrat
- 150.1 g
- Yağ
- 35.7 g
- Lif
- 5.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan brioche integrale
21h 45 min
Pane al lardo e timo
4hod. 50min
Pane ai semi di girasole
22 godz.
Pane alla birra
4h 55 min
Risulegn (Biscotti mantovani al mais)
1ωρ. 35 λεπτ.
Pani alla segale
2hod. 40min
Pane con farina di mais
5h 5min
Baguette tradizionale
15h 35min
Pane in cassetta semplice
19 godz.
Pane pugliese
29h 20min
Pane barese
6h 15min
Pane di grano saraceno
2h 35min