Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 gocce di caglio animale (vedere consigli)
- 50 g di acqua tiepida
- 1000 g di latte intero fresco (vedere consigli)
- 125 g di yogurt bianco, non zuccherato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3017 kJ / 721 kcal
- Protein
- 37.8 g
- Karbonhidrat
- 54.4 g
- Yağ
- 40.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Primo sale
13 godz. 30 min
Pectina
55 min
Ricotta
5 godz. 30 min
Maionese
10 Min
Burro
40min
Primosale
4 Std. 45 Min
Formaggio fresco alle noci e pane al siero di latte
12 Std. 15 Min
Formaggella alle erbe
4h 20min
Caciotta fresca piccante
8 godz.
Spianata sarda
7h 45min
Quark
15 Std. 20 Min
Marmellata di arance rosse e peperoncino
1 Std. 20 Min