Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 ½ EL Fenchelsamen
- 1 ½ TL Salz
- 6 Prisen Pfeffer
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 160 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Zitrone, Bio, 1 TL Schale abgerieben, Saft ausgepresst
- 500 g Lachsfilet, frisch, mit Haut
- 500 g Kabeljaufilet, frisch, mit Haut
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- Wasser zum Einlegen
- 2 Fenchelknollen, klein, in Spalten
- 3 EL Olivenöl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2908 kJ / 694 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 54 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Edelfischragout
35min
Spargel-Papaya-Cocktail
35min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35min
Fischbrühe
30min
Bachsaibling mit Haselnussmilch
26h
Entenbrust mit Orangen-Ingwer-Sauce, Kartoffelpüree und grünen Bohnen
1h 10min
Forellen des Bischofs
35min
Entenbrust mit Roter Bete und Kartoffelgratin
1h 20min
Dreierlei Fischfilets mit Kräutersauce und kleinen Pellkartoffeln
30min
Graved Lachs
48 Std.
Seeteufel-Medaillons mit Fenchelsauce
1h 10min
Fisch-Piccata
1h