Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La génoise
- 4 œufs
- 110 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sucre vanillé maison
- 120 g de farine
La mousse à l'abricot
- 400 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 5 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 600 g d'abricots frais, coupés en morceaux
- 150 g de sucre en poudre
Le miroir d'abricot
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- le jus d'un citron jaune
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1444 kJ / 344 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Karbonhidrat
- 42.9 g
- Yağ
- 16.4 g
- Lif
- 1.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Entremets façon tiramisu
5sa
Bavarois aux trois chocolats
15h
Bavarois poire-chocolat
14 Std. 30 Min
Entremets cassis et crémeux citron
5sa
Bavarois framboise-chocolat blanc
15h 30min
Bavarois aux fraises
6 Std. 25 Min
Bavarois pêche et fruits d'été
12h 45min
Bavarois à la mangue
7 Std.
Semifrio pêche-abricot
3h 35 min
Verano
12h 45min
Bavarois à la framboise sur gâteau noix et chocolat
13h 15min
Mini-bavarois chocolat et framboise
4 godz. 15 min