Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- burro q.b. per imburrare
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 cm circa)
- 120 g di Emmental a pezzi (2 cm circa)
- 120 g di Fontina a pezzi (2 cm circa)
- 500 g di latte
- 50 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 300 g di pasta secca corta, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2908 kJ / 695 kcal
- Protein
- 33.9 g
- Karbonhidrat
- 70.8 g
- Yağ
- 32.7 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pennette risottate burro e Parmigiano Reggiano
20 dk
Farfalle ai quattro formaggi
25 dk
Leek and tattie soup
40 dk
Empanadas di pollo e peperoni
2 Std. 30 Min
Pork larb
20 dk
Galette des rois al burro
1 Std. 30 Min
Enchiladas
1 Std. 10 Min
La bevanda dei maghi (alla maniera de Harry Potter e il prigioniero di Azkaban)
10 dk
Langos
5h 10min
Apple pie
1sa 20 dk
Cottage pie (Pasticcio di carne inglese)
1sa 20 dk
Penne in crema di Parmigiano e zafferano
30 Min