Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di aceto di vino bianco
- 200 g vino bianco secco
- 500 g di acqua
- 3 spicchi di aglio
- 2 foglie di alloro fresche
- 2 chiodi di garofano
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 500 g di funghi freschi piccoli (champignon, chiodini, ecc.), puliti
- 8 grani di pepe nero
- 300 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Ricetta completa
- Kalori
- 12498 kJ / 2987 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 323 g
- Lif
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ciliegie sotto spirito
1440h 35min
Pesche sciroppate
721h 20min
Zucchine sott'olio
723h 15min
Conserva di melanzane
1 godz. 30 min
Carciofini sott'olio
721 Std. 30 Min
Castagne sciroppate
721 Std. 10 Min
Cipolline sott'olio
361h 10min
Castagne al Rum
1440 godz. 40 min
Peperoncini farciti sott'olio
721h 20min
Patè di peperoncini
30min
Funghi sott'olio con peperoncini e menta
45min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3h 30 min.