Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di aceto di vino bianco
- 200 g vino bianco secco
- 500 g di acqua
- 3 spicchi di aglio
- 2 foglie di alloro fresche
- 2 chiodi di garofano
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 500 g di funghi freschi piccoli (champignon, chiodini, ecc.), puliti
- 8 grani di pepe nero
- 300 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Ricetta completa
- Kalori
- 12498 kJ / 2987 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 323 g
- Lif
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Peperoncini farciti sott'olio
721 Std. 20 Min
Peperoni in agrodolce sottaceto
721 Std. 40 Min
Peperoni alla pugliese
721 Std. 10 Min
Funghi sott'olio con peperoncini e menta
45 min
Carciofini sott'olio
721 Std. 20 Min
Salsa della nonna
3 Std. 30 Min
Pomodori secchi sott'olio
721sa
Pastella per fritti
1sa
Alici marinate all'arancia e limone con peperoni
1 godz. 45 min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3 Std. 30 Min
Ragù di funghi
1 godz. 10 min
Conserva di pomodoro classica
7sa 20 dk