Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di aceto di vino bianco
- 200 g vino bianco secco
- 500 g di acqua
- 3 spicchi di aglio
- 2 foglie di alloro fresche
- 2 chiodi di garofano
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 500 g di funghi freschi piccoli (champignon, chiodini, ecc.), puliti
- 8 grani di pepe nero
- 300 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Ricetta completa
- Kalori
- 12498 kJ / 2987 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 323 g
- Lif
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Funghi sott'olio con peperoncini e menta
45 min
Cipolline sott'olio
361 Std. 10 Min
Zucchine piccanti
55 min
Conserva di melanzane
1h 30min
Pesche sciroppate
721h 20min
Zucchine sott'olio
723 Std. 15 Min
Peperoni alla pugliese
721h 10min
Pomodorini al naturale
1h
Melanzane e zucchine marinate
1h 35min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3 Std. 30 Min
Carciofini sott'olio
721h 30min
Conserva di pomodoro classica
7 Std. 20 Min