Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di latte
- 20 g di lievito di birra fresco
- 130 g di zucchero
- 100 g di burro morbido a pezzi piccoli
- 3 tuorli
- 400 g di farina manitoba
- 1 pizzico di sale
- 80 g di crema gianduia
- 30 g di mandorle a bastoncini
- 20 g di zucchero a velo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1929 kJ / 461 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Karbonhidrat
- 65.4 g
- Yağ
- 19.6 g
- Lif
- 2.4 g
Alternatif tarifler
Focaccia dolce
45min
Crostata strudel (di Erica Liverani)
1 godz. 45 min
Focaccia dolce veneta (Fugassa)
7 godz.
Frollini classici al burro
50min
Torta alla macedonia di frutta
1 Std. 30 Min
Zaleti
1h
Torta all'amaretto con crema
1h 5min
Panone di Natale
2 godz. 30 min
Veneziane
2u. 40min
Crostata mele e cannella
1 Std. 20 Min
Torta rustica di pere
2 godz.
Crostata bigusto
1 godz. 55 min