Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 7 foglie di salvia fresca, lavate
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 270 g di acqua
- 100 g di lievito madre, precedentemente rinfrescato e a pezzi
- 500 g di farina tipo 1 + q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 8595.5 kJ / 2053 kcal
- Protein
- 101.1 g
- Karbonhidrat
- 390.3 g
- Yağ
- 13.5 g
- Lif
- 41.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane tipo ciabatta
26 godz.
Corona di pane sfogliato ai cereali
6 Std. 10 Min
Pane al rosmarino
10h 55min
Pagnotte alla curcuma e semi di girasole
3 Std. 10 Min
Pane alla birra
4h 55min
Pane al finocchietto selvatico e pepe
4h
Pane alle castagne
4h
Pane con farina di mais
5h 5 min
Pane al latte con semi di papavero
1 godz. 40 min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 phút
Pane toscano con lievito madre
5u.
Pane barese
6h 15min