Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 7 foglie di salvia fresca, lavate
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 270 g di acqua
- 100 g di lievito madre, precedentemente rinfrescato e a pezzi
- 500 g di farina tipo 1 + q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 8595.5 kJ / 2053 kcal
- Protein
- 101.1 g
- Karbonhidrat
- 390.3 g
- Yağ
- 13.5 g
- Lif
- 41.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min
Pane al finocchietto selvatico e pepe
4h
Panfocaccia con noci
3 Std. 30 Min
Pane tipo ciabatta
26 Std.
Pane sciapo umbro
14 Std.
Pane alla birra
4 Std. 55 Min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min
Pane toscano con lievito madre
5 Std.
Lievito madre
72h 15min
Pagnotte integrali con lievito madre
4h
Pane integrale ai semi vari
4h 10min
Pagnotta casereccia
5h 10min