Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 130 g di acqua
- ½ cucchiaino di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 150 g di salsiccia di maiale fresca, spellata e sgranata
-
130
g di pecorino a fette (vedere consigli)
veya 130 g di provola a fette - 3 uova
- 1 cucchiaio di latte
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1506 kJ / 360 kcal
- Protein
- 18.2 g
- Karbonhidrat
- 31.9 g
- Yağ
- 18.6 g
- Lif
- 1.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soufflé di cioccolato con sorpresa
40min
Rotolo ai fichi
2h 25 min
Struffoli
1h
Pizza con la ricotta
2 godz. 40 min
Ravioli dolci di castagne
1h 10 min
A ‘ngornata
2h 20min
Bocconotto
2h
Ciambelle al limone (di Luca Montersino)
4 Std. 45 Min
Focaccia alle alici
1 godz. 55 min
Tortano speck e fontina
2h
Panzerotti ricotta e salsiccia
2h
Focaccia pugliese
1h 10 min