Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 130 g di acqua
- ½ cucchiaino di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 150 g di salsiccia di maiale fresca, spellata e sgranata
-
130
g di pecorino a fette (vedere consigli)
veya 130 g di provola a fette - 3 uova
- 1 cucchiaio di latte
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1506 kJ / 360 kcal
- Protein
- 18.2 g
- Karbonhidrat
- 31.9 g
- Yağ
- 18.6 g
- Lif
- 1.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polpettone di carne ripieno di asparagi
1 godz. 10 min
Paris-Brest salato con crema al Parmigiano reggiano e melagrana
2 godz. 40 min
Cannoncini alla crema di vino rosso
40min
Pastiera cioccolato e Rum con coulis di fragole
3h 30min
Danesi alle pesche (di Luca Montersino)
Değerlendirme yok
Pizza di patate alle verdure
2 godz.
Focaccia ai cicinielli
1 godz. 45 min
Pane del vescovo
1 godz.
Biscotti al profumo di arancio
2 godz.
Babà analcolico alle fragole
3h 30min
Focaccia ai friarielli
2 godz. 15 min
Focaccia a sorpresa
2 godz.