Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g di erbe aromatiche fresche miste, le foglioline lavate ed asciugate (rosmarino, timo, origano...)
- 70 g di strutto
- 180 g di acqua
-
20
g di lievito di birra fresco
veya 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - 500 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di Fontina a pezzi (3-4 cm)
- 15 - 20 di pomodori ciliegino a fette o in quarti
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzioni
- Kalori
- 1937 kJ / 463 kcal
- Protein
- 14.9 g
- Karbonhidrat
- 66.7 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 4.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia con patate e rosmarino
2h 35min
Focaccia alle olive
2 godz.
Focaccia al rosmarino
2 godz. 30 min
Calzone
2u. 50min
Panini da picnic ai tre gusti
1 godz. 30 min
Bauletti integrali allo speck
5hod. 15min
Focaccine fantasia
2 Std. 5 Min
Focaccia croccante
2 Std. 10 Min
Pizzette marinare
1 Std. 35 Min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min
Focaccia pugliese
1 godz. 10 min
Focaccia classica ad alta idratazione
5 godz.