Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale
- 150 g di cipolline borettane
- 150 g di carote, pelate e a rondelle (7-8 mm circa)
- 150 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 150 g cimette di cavolfiore
- 750 g di aceto di vino bianco (acidità min. 6%)
- 8 grani di pepe nero
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Ricetta completa
- Kalori
- 1301 kJ / 311 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Composta di pomodori e capperi
1hod.
Zucchine sott'olio
723u. 15min
Composta di prugne e rosa canina (a ridotto contenuto di zuccheri)
1hod. 20min
Confettura di pomodori verdi e zenzero
1ωρ. 30 λεπτ.
Conserva di melanzane
1ωρ. 30 λεπτ.
Funghetti sott'olio
721h
Castagne sciroppate
721h 10min
Cipolline sott'olio
361h 10min
Peperoni alla pugliese
721h 10min
Peperoncini farciti sott'olio
721u. 20min
Conserva di pomodoro classica
7h 20 min.
Giardiniera in agrodolce sottovuoto
3h