Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale
- 150 g di cipolline borettane
- 150 g di carote, pelate e a rondelle (7-8 mm circa)
- 150 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 150 g cimette di cavolfiore
- 750 g di aceto di vino bianco (acidità min. 6%)
- 8 grani di pepe nero
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Ricetta completa
- Kalori
- 1301 kJ / 311 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Confettura di pomodori verdi e zenzero
1 Std. 30 Min
Confettura di pesche ed amaretti
1 Std. 30 Min
Crema di marroni
1 Std. 10 Min
Marmellata di pomodori verdi
25h 10min
Confettura di prugne
45min
Confettura estiva
55 min
Confettura di pesche
1 Std. 20 Min
Zucchine sott'olio
723 Std. 15 Min
Cipolline sott'olio
361u. 10min
Pomodorini al naturale
1 Std.
Conserva di pomodoro classica
7 Std. 20 Min
Conserva di datterini e verdure
7 Std.