Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale
- 150 g di cipolline borettane
- 150 g di carote, pelate e a rondelle (7-8 mm circa)
- 150 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 150 g cimette di cavolfiore
- 750 g di aceto di vino bianco (acidità min. 6%)
- 8 grani di pepe nero
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Ricetta completa
- Kalori
- 1301 kJ / 311 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Confettura di mirtilli
55 min
Cipolline sott'olio
361 godz. 10 min
Composta di albicocche e carote all'arancia (a ridotto contenuto di zuccheri)
1h 45min
Pesche sciroppate
721 Std. 20 Min
Composta di ribes e bacche di goji (a ridotto contenuto di zuccheri)
1 Std. 20 Min
Composta di prugne e rosa canina (a ridotto contenuto di zuccheri)
1 Std. 20 Min
Funghetti sott'olio
721 Std.
Salsa di verdure miste agrodolci
744h 45min
Carciofini sott'olio
721 Std. 30 Min
Giardiniera in agrodolce sottovuoto
3 godz.
Conserva di pomodoro classica
7óra 20p
Antipasto piemontese
25 min