Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 fogli di gelatina
- 100 g di zucchero
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di succo di frutta ribes nero
- 300 g di vino rosso
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1160 kJ / 277 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 16 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Caramelle mou
1h 15 min
Cioccolatini agli amaretti
3h 25min
Baci di dama
1 Std. 30 Min
Mousse all'albicocca
3 Std. 30 Min
Cocktail alla frutta
10 Min
Sorbetto alla papaya
15 Min
Shirley Temple
10 Min
Mousse alla fragola
2h 10 min
Gelato al cioccolato e ciliegie
10 Std. 30 Min
Caramelle gommose alla liquirizia
7 Std. 20 Min
Bavarese alla liquirizia
5h 15min
Sorbetto alla frutta tropicale
9h 15min