![Focaccia apulienne Focaccia apulienne](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/88772C45-95D4-4A81-8EF6-995FBECE58B5/Derivates/73A0A3E8-D0B2-4438-9440-7A52BC758307.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g de pommes de terre, épluchées et coupées en morceaux (2-3 cm env.)
- 250 g d'eau
- 25 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 350 g de farine de blé
- 150 g de semoule de blé dur fine
- 1 c. à café de sel
- 2 gousses d'ail
- 20 tomates cerise, coupées en deux
- 1 pincée d'origan déshydraté
- 1 c. à soupe de gros sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2422 kJ / 579 kcal
- Protein
- 16.2 g
- Karbonhidrat
- 104.1 g
- Yağ
- 13.7 g
- Lif
- 6.1 g
Alternatif tarifler
Focaccia à l'oignon
3h 15min
Focaccia au thym
3h
Focaccia croustillante
1 godz. 55 min
Focaccia au romarin
2h 20min
Focaccia à la crème de fromage
Değerlendirme yok
Focaccia croquante
3h
Focaccia aux olives
3h
Fougasse au romarin
3h 25min
Focaccia fève, bacon et pecorino
3h 15min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3h 15min
Focaccia des Pouilles
1h 10 min.
Focaccia au romarin et tomates séchées
1h 50min