Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g de perejil fresco
- 20 g de ajo
- 2 hoja hojas de laurel, secas
- 2 cucharadita de sal gruesa
- 600 g de agua
- 25 g de aceite de oliva extra virgen
- 380 g de filetes de bacalao, frescos (congelados)
- 2 huevos
- 190 g de garbanzos cocidos
- 80 g de cebolla blanca, en medias lunas delgadas
- Besin Değeri
- şuna göre 2 porciones
- Kalori
- 2247 kJ / 535 kcal
- Protein
- 50 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sopa de ajo
40 min
Flan de pueblo español
1h
Arroz de Pulpo
2 Std. 10 Min
Croquetas de codornices estofadas (Castilla La Mancha)
14 Std. 50 Min
Masa madre (levadura natural)
120h
Arroz con carnes
1h 40min
Sopa de pescado
55min
Habas con costillas y embutidos de cerdo
25 Std.
Sopa fría de coliflor
5h
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
12h 45min
Lentejas con oreja al vinagre balsámico
30 min
Lentejas con morcilla de Burgos
45 min