Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g de perejil fresco
- 20 g de ajo
- 2 hoja hojas de laurel, secas
- 2 cucharadita de sal gruesa
- 600 g de agua
- 25 g de aceite de oliva extra virgen
- 380 g de filetes de bacalao, frescos (congelados)
- 2 huevos
- 190 g de garbanzos cocidos
- 80 g de cebolla blanca, en medias lunas delgadas
- Besin Değeri
- şuna göre 2 porciones
- Kalori
- 2247 kJ / 535 kcal
- Protein
- 50 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lentejas estofadas para dos
2 Std. 30 Min
Espinacas con garbanzos y bacalao
40 min
Calamares guisados
50 Min
Sopa de merluza
35 min
Bruschetta de yogur y jitomate
40 min
Caldo de pescado
40 min
Pasta fresca de jitomate
Değerlendirme yok
Lentejas con pulpo y huevo
1 godz. 30 min
Nido de chocolate con huevos de Pascua
Değerlendirme yok
Bizcocho cebra
1 Std. 10 Min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
12h 45 min
Guiso de judías carilla con chipirones
5h 15min