Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2000 g di latte intero fresco (vedere consigli)
- 10 g di sale + q.b.
- 2 g di caglio animale (vedere consigli)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 5355 kJ / 1280 kcal
- Protein
- 66 g
- Karbonhidrat
- 98 g
- Yağ
- 72 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dado vegetale
1h
Formaggella alle erbe
4h 20min
Formaggio fresco alle noci e pane al siero di latte
12hod. 15min
Primo sale
13 Std. 30 Min
Caciotta fresca piccante
8h
Ricotta (TM6)
16 Std. 30 Min
Ricotta
5u. 30min
Formaggio fresco
9h 45min
Latte condensato
1h
Burro
40 Min
Maionese cotta
15 Min
Yogurt al naturale (nel boccale)
12u. 10min