Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Base della cheesecake
- 300 g di biscotti, tipo digestive a pezzi
- 130 g di burro a pezzi
- 1000 g di acqua
Crema catalana
- 100 g di zucchero
- 5 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 30 g di amido di mais (maizena)
- 400 g di latte intero
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- 130 g di tuorli
Terminare la preparazione
- zucchero di canna, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2393.7 kJ / 572.2 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Karbonhidrat
- 45.6 g
- Yağ
- 41 g
- Doymuş Yağ
- 21.3 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 166.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tiramisù al caramello
4h 50min
Panna cotta (per 2 persone)
5h 30min
Piccole pavlove con mousse al caramello
3h
Blanc manger
7 godz.
Crema chiboust
1 Std.
Panna cotta con salsa al caramello
6h 20min
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5h 30min
Éclair con crema pasticcera e caramello
1h 10min
Caramello liquido
35 Min
Crema pasticcera alla vaniglia
15 min
Crema catalana
40min
Crema pasticcera al cucchiaio
15 min