Uyumlu sürümler
Biancomangiare alle mandorle e miele d'acacia (di Francesca Romana Barberini)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 160 g di mandorle pelate
- 200 g di latte
- 1 stecca di vaniglia e i semini estratti
- 140 g di miele di acacia
- 5 g di agar agar (vedere consigli)
- 300 g di panna fresca liquida fredda
- 50 g di mandorle a lamelle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2962 kJ / 708 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 57 g
- Lif
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sfinci siciliane
2 Std. 30 Min
Cheesecake (vegan)
2 Std. 15 Min
Aspic di pesche e mirtilli
7 Std.
Ravioli di ricotta
1 godz. 35 min
Granita al limone
15min
Granita al cedro
15min
Granita di caffè e spezie
20min
Sfinciuni
3 godz. 30 min
Granita di gelsi
15min
Sfincione favarese
3 Std.
Granita al caffè
8h 20min
Panelle
1 Std. 25 Min