Uyumlu sürümler
Biancomangiare alle mandorle e miele d'acacia (di Francesca Romana Barberini)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 160 g di mandorle pelate
- 200 g di latte
- 1 stecca di vaniglia e i semini estratti
- 140 g di miele di acacia
- 5 g di agar agar (vedere consigli)
- 300 g di panna (30-40% di grassi) fredda
- 50 g di mandorle a lamelle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2962 kJ / 708 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 57 g
- Lif
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Torta all'arancia e crema tropicale
2sa 35 dk
Sfincione favarese
3 Std.
Granita di fichi e mandorle
15 Min
Ricotta di macadamia raw
24h 15min
Mattonelle con crema di ricotta
8sa 50 dk
Torta al cioccolato con popcorn e glassa al burro di arachidi
1 Std. 30 Min
Barrette arancia e cacao
2h 10min
Budino agli agrumi
3h 15 phút
Gelo di anguria
3 Std. 30 Min
Frutta Martorana
27h 30 min
Sfinciuni
3 Std. 30 Min
Panelle
1 godz. 25 min