Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 foglio di alga nori a pezzi
- 1 cucchiaino di salsa di ostriche
- 1 cucchiaino di brodo di pollo granulare
- 70 g di salsa tonkatsu
- 1000 g di acqua
- 150 g di cavolo bianco, a striscioline (3 cm)
- 180 g di noodles tipo soba, secchi
- 40 g di olio di sesamo
- 160 g di lonza di maiale in fette, a pezzi
- 150 g di germogli di soia freschi
- 1 pizzico di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 40 g di beni shoga (zenzero rosso sottaceto)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2243 kJ / 536 kcal
- Protein
- 23.4 g
- Karbonhidrat
- 55.2 g
- Yağ
- 25.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vermicelli di riso con carne e verdure
30min
Riso al curry gamberi e verdure
40min
Spring rolls vietnamiti (Cha gio)
1h 30min
Khao poon
2 Std.
Manzo con peperoni in salsa piccante
35min
Pollo al Rum e cocco
2 godz. 30 min
Pollo alla pechinese
55min
Polpette di pollo giapponesi
50min
Noodles con agnello e verdure
30min
Manzo teriyaki con riso
1h 50min
Vermicelli cinesi con gamberi
1h 15min
Pollo tikka masala (per 2 persone)
6 Std. 30 Min