Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte à spätzles
- 5 œufs
- 250 g d'eau
- 1 c. à café de sel
- 500 g de farine de blé
La garniture
- 30 g de beurre doux
- 300 g de girolles fraîches
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 5 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1973 kJ / 468 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 58.8 g
- Yağ
- 16.8 g
- Lif
- 4.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Butterbredele
2h 30min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2h 45min
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1h 55 min
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55 min
Spritzbredele
25 min
Bredele
12 Std. 45 Min
Kougelhopf
2 Std. 55 Min
Streusel
2h
Lunettes à la cannelle et à la confiture
4 Std. 30 Min
Manneles
1h 30min
Spaetzles à l'alsacienne
40 min
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1h 10min